-->

середа, 4 травня 2022 р.

Інтернет-платформи для створення власного сайту

 Google Sites

Jimdo

Google Sites

Спрощений безкоштовний хостинг на базі вікі-рушія. Може використовуватися як частина Google Apps. Дозволяє за допомогою технології wiki зробити інформацію доступною для людей, які потребують її швидкої подачі.

Jimdo

Безкоштовна система управління сайтом, розроблена в Німеччині і має 8 мовних локалізацій. Унікальність конструктора Jimdo - простота у використанні і повністю редаговані дизайнерські шаблони.

Webnode

Сервіс для тих, хто бажає швидко створити ефектний сайт з використанням сучасного шаблону. Перевагами сервісу є простота онлайнового конструктора, величезна кількість шаблонів, пошукова оптимізація, відсутність реклами, можливість створювати сайт на власному домені, підтримка користувачів та багато інших. Мінусом Webnode є обмеження у використанні дискового простору тими, хто використовує сайт безкоштовно.

WordPress.com

платформа для блогів, яка належить і розміщена в Інтернеті за допомогою Automattic. Він запускається на модифікованій версії WordPress, програмного забезпечення з відкритим вихідним кодом, що використовується блогерами.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Рекомендована публікація

Курси підвищення кваліфікації

Центр неперервної культурно-мистецької освіти Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв (https://nakkkim.edu.ua/instituti/in...