-->

четвер, 1 червня 2023 р.

ШІ для роботи з документами

Добірка для тих, хто проводить години в табличках, розшифровує PDF-файли та вичитує текст у Word — ці інструменти заощадять вам купу часу.


Parsio — автоматично розшифровує надіслані файли у форматі PDF, HTML, Excel, XML, CSV, JSON, структурує їх і переводить у формат, який можна прочитати та редагувати.


Humata — ШІ робить вижимки PDF-файлів і відповідає на будь-які запитання.


Audioread — перекладає будь-який текст в аудіо. Якщо немає часу і сил читати лонгріди, книги, навчальні матеріали, електронні листи та PDF-файли — просто натисніть одну кнопку. 


Розширення з ChatGPT для Google Таблиць — може форматувати текст, генерувати його, відповідати на листи та перекладати все що завгодно.


Старий та добрий Notion — у сервіс для нотаток додали повноцінний ШІ-асистент: він може скласти за вас текст, виправити помилки, перекласти.


Пробуємо новий Google Bard. Чат-бот від Google дає змогу одразу ж експортувати згенерований текст у Gmail або Google Docs — ChatGPT робить це тільки з плагінами або через роботу з кодом.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Рекомендована публікація

Курси підвищення кваліфікації

Центр неперервної культурно-мистецької освіти Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв (https://nakkkim.edu.ua/instituti/in...